День - Ночь...

День- Ночь,
Год- Прочь.
Зима- Лето.
Весна, где ты?
Осень- Плачь,
Время- вскачь.
Старт- Финиш.
Груз скинешь..
Крыло- Небо,
Быль- Небыль?!
Летал- Падал,
Смеялся-Плакал.
 
Жизнь промчалась,
А что осталось?!
 
Любовь...
Дети....
Дороже- Нету!
Все не напрасно,
Старо?
Прекрасно!
 
На украинском языке:
 
*******
День-Нічь,
Роки- Як тічь.
Зима- Літо.
Дощами змито.
Весна- Осінь,
На скронях просідь.
Старт- Фініш,
На час не вплинешь.
Літав- Падав,
Сміявсь- Плакав.
Було?- Бажалось?
І що дісталось?!
Любов...
Діти...
Дорожче в світі!
Все не даремно,
Старо?
Невід"ємно!