Джура

Джура
Не тримай на світ образи, джуро,
Це не допоможе анітрохи,
Є і буде в ньому все: зажура,
Клекіт битв і грозові сполохи.
Буде жити найчорніша зрада
Друзів, рідних і, звичайно, влади,
Та нехай не муляє досада –
Вірність теж не схоче помирати.
В тебе все попереду: відвага,
Степ без краю і солодка воля,
Ти тримати вчися рівновагу,
Гостру шаблю й вірного пістоля.