Ніч. Повітря зі смаком нектару

Ніч. Повітря зі смаком нектару
Ніч. Повітря зі смаком нектару.
Зорі щось шукають у пітьмі.
Місяць спину чухає об хмари,
Вітерець виводить до-ре-мі.
Ходить сон далекими світами,
Та сюди не хоче він чогось,
І коти з облізлими хвостами
Двір дратують ревом безголось.