МОЯ ТИ РIДНА УКРАIНО !

Моя ти рiдна Украiно!
I мiй горьований народ.
Де взяти нам такоi сили?
Щоб пережити Долi рок.
 
Щоб вигнать лихо те iз хати
Та вiдновити Мир в сiм"i
I щоб нiколи бiльш гармати
Не розривались на Землi.
 
Плекаймо рiдну Украiну
Як свое милее дитя.
Вона у нас одна-едина...
Святая Матiнка-Земля.
 
Свята i грiшна i розп"ята
Як на хрестi моя Земля...
Кричить душа моя i плаче...
А на щоках бринить сльоза
 
28.08.2014 року
Александра Гладун