ПРИЙШЛА ВIЙНА ДО УКРАIНИ

Прийшла вiйна до Украiни...
Немае в нiй спокою.
За що ii сини-героi
Лежать на полi бою.
 
I чути плач по всiй краiнi
Дiтей осиротiлих...
Убитих горем вдов i матерiв
Довчасно посивiлих.
 
Кричить Земля людською бiлью...
I аж здригаеться вона.
Вiд бомб розривiв.градiв,смерчив...
Вiд фосфоричного вогня.
 
Горять мiста.Палають села...
Усе мiшаеться в диму...
I падають в боях солдати
Землю обiймаючи свою.
 
Щоб зберегти едину Украiну
Та захистить ii вiд ворогiв.
Щоб бiльш нiколи Матерi Краiни
Не проводжали на вiйну своiх синiв.
Сентябрь 2014года
Александра Гладун