ОСIНЬ ЗОЛОТИСТА ЗОЛОТА.

Осiнь золотиста золота.В небi нi хмаринки.
Тiльки павутиння в повiтрi лiта.
Це ж лiто бабине настало.
Таке приемне,тепле i ласкаве.
 
Неначе шовком тiло обгорта.
Яка ж на УКРАIНI осiнь золота!
Стоять дерева в пурпурному вбраннi,
Тихесенько,в степах,шепочуть ковилi.
 
Тремтять крилами стрекозки над водою.
Усе радie вiд краси такоi.
А я дивлюсь замрiяно у небо...
I думу свою думаю таку...
 
Як БОГ створив таку красу у свiтi!
Я розумом своiм нiколи не збагну.
Осiнь 2016 року.