Хоча пора не вірити очам...

Хоча пора не вірити очам...
Хоча пора не вірити очам,
Хоча пора вернутися в реальність,
Я буду залишатись дитинчам,
І пробувати день на ідеальність.
Ходити містом, начебто воно
Про щось уперше може розповісти,
Чи ввечері дивитись у вікно
Та тішитись вогнями падолисту.
Тримати свіжість вітру на губі,
Що прилетів з країв ще не відкритих,
І, як учора, вірити тобі,
Та в силу слів, від щирості пролитих.