А людині треба небагато...

А людині треба небагато...
А людині треба небагато,
А людині треба тільки дрібку:
Щоб зірки перелітали хату,
На столі духмяну хліба скибку.
Щоб світанок кожен був за свято,
Із рожевим покривом туману,
Щоб було кому «люблю» сказати
І почути відповідь жадану.