Як тобі то вдається?

Як тобі то вдається? Бути зі мною всюди,
дихати в мої губи, щемом сповняти груди.
Ніжними пальцями сонця торкатись мого волосся,
а голосом теплого вітру шептати: «Тобі здалося…»
 
Як тобі то вдається? Бути зі мною незримо,
безшумно сидіти поруч, мої смакувати рими.
Очей не зводячи з мене, впиватись моїми думками,
а потім вином рожевим просочуватись між рядками?
 
Як тобі то вдається?..