Я тобі шепотіла «Люблю»

Я тобі шепотіла «Люблю» – не губами, а вогким тілом.
Шелестіли руки крильми, наче я злетіти хотіла.
Вибухала в серці гроза, сльози з кров’ю грудьми стікали.
Я в тобі, мов в Едемі, була – я до тебе від себе тікала…