Пізньоосіння терпка карамель

Пізньоосіння терпка карамель – губи кольору меду з калиною.
Наче розлита солодка ріка – тягнуть на дно і гірчать полинно.
 
Я потопаю в густих потоках. О небо! Не шли мені порятунку!
Губи кольору меду з калиною у мені розбудили чаклунку…