Я знову думала про тебе

Я знову думала про тебе –
це як розгадувати сни,
чи як у снах я за тобою
біжу щодуху по траві.
 
Біжу, біжу, наздоганяю
і падаю разом з тобою
у море тепле і зелене…
 
А тобі думалось про мене?