Я годуватиму тебе словами рідними,

Я годуватиму тебе словами рідними,
що наче хліб із маминої печі.
Я огортатиму тебе словами світлими –
від них яснітиме тобі у чорний вечір.
 
Словами теплими світанки малюватиму,
вишневе сонце над тобою шепотітиму.
І ніжним словом за тобою сумуватиму.
А від мовчання я знесилю і хворітиму…