Я Вас люблю – невміло, непомітно,

Я Вас люблю – невміло, непомітно,
незчитано, як дихання дощу.
Незаймано люблю, травневоквітно.
Я Вас несу й ніколи не впущу.
 
Я Вас люблю. Знов пересохли губи,
чаклунських трав намішано у кров.
Самотність Вашу прирекла до згуби
моя ніким не випита любов.
 
Я Вас люблю. Це дар чи недоречність –
вирішувати залишаю Вам.
Моя любов – стрибок у безкінечність.
Моя любов – це Ваш єдиний храм…