Я думала, що у янголів крила - ні, у янголів руки.

Я думала, що у янголів крила - ні, у янголів руки.
Я вірила, що у янголів серце в грудях - ні, там скрипки звуки.
Я чекала , що янгол прилине з неба, а він у двері постукав.
Янголе з вином на вустах, говори - навіть Бог тебе слухає...