Читаю осіннє кленове листя, неначе гарячі листи з Едему.

Читаю осіннє кленове листя, неначе гарячі листи з Едему.
Їх пише самотній вцілілий янгол, а я тут складаю із них поему.
 
Нічого не треба у ній римувати, а тільки читати і сумувати.
Нічого не треба редагувати, а тільки читати, ніби злітати…