Це не життя – це туга й сум за теплим небом.

Це не життя – це туга й сум за теплим небом.
Мене од хижого жалю сховай у себе.
Заплющу очі й входжу в дощ, мов в храм печалі –
і тільки голоси вогнів з твоїх причалів…