Збирала намисто з глоду...

Збирала намисто з глоду...
Збирала намисто
З глоду,
Вогнем прикрашала
Листя,
Студила в озерах
Воду,
Пташині ховала
Свисти,
На клапті рвала
Тумани,
Шуміла верхів’ям
Сосен
Струнка і красива
Панна,
Що звалася просто –
Осінь.