За секунду до осені...

За секунду до осені...
За секунду до осені,
Що закохана в ніч,
Що жене листя росяні
На пустелях узбіч,
Де не мучишся спрагою
У чеканні дощів,
Тиша тішить увагою
Й загадковістю снів.