День звичайний був учора...

День звичайний був учора...
День звичайний був учора:
Чисті хмари, неба згин,
Піднімалось сонце вгору
Із незвіданих долин.
Жовтень дратував автівки
Новомодним морозцем,
І підписував листівки
Зашарілим багрецем.
Погляд вабили етюди,
Промінь падав навскоси,
Та ішли у справах люди
І не бачили краси.