Я цнотливістю мрій

Я цнотливістю мрій
Зачіпаюсь за простір,
Де сліпі ліхтарі-
Обезлюднений острів .
 
 
Спить краплина дощу,
Бачить сни паперові
Я ж про неї пишу ,
Як про витвір любові.
 
Та життя - заметіль
Розбавляє палітру
Скам*янілих надій,
Затаврованих вітром .