Осіннє небо в сірім оксамиті...

Осіннє небо в сірім оксамиті...
Осіннє небо в сірім оксамиті,
Вологою тече вечірня мить,
Цей дощ такий, що хочеться любити
Усе, що він у вікна шепотить,
Усе, що світом сховано у ньому,
Заплетено в прозорі ручаї,
А може, він розкаже невідоме
Про ту, що сни відвідує мої?