Мені наснилась осінь...

Мені наснилась осінь...
Мені наснилась осінь: жовкне зілля,
Гучні дощі якесь святкують свято,
Прийшли думки неначе із підпілля
І нумо сутність Всесвіту шукати,
Труситися, відчувши незбагненне,
Не віддаючи знайдене нікому:
Це просто світ, який буде й без мене,
Це просто я, що є і досі в ньому.