Роздуми (ua)

Не Закінчується життя -
Світ прямує до майбуття.
І зробивши в безмірність крок
Повертаюся до... зірок?
Повертаюся до думок -
До своїх особистих думок.
До свого невідомого Я,
Із затьмарення, з небуття.
І шукаю я там зерно,
Наче те Золоте Руно,
Щоб із нього зростити Дух.
Після дивних, страшних зворух
Відродити забуте буття
І довести себе до пуття...