Роздуми 2 (ua)

Лютий зовсім теплий. Дощ заплакав вікна.
Вітер знов співає нам свої пісні -
То завиє вовком, то шалено скрикне,
То мрійливо стихне, наче уві сні.
 
Може скажеш, Вітре, що цей світ чекає?
Може, скажеш хто до Пекла нас веде?
Хто знамена Смерті в небі розгортає
І здоровий розум у людей краде?
 
Підкажи хоч, Вітре, до кого молитись!
Чи ще є ті боги, що боронять нас?
Чи ще не запізно у небо дивитись?
Хто нам допоможе у складний цей час?...