Дай же я відпочинку з тобою....

Дай же я відпочину з тобою,
Бо втомилась душою як йшла.
Стільки всього тепер за спиною.
Але те, що шукала - знайшла.
Я закрию стомлені очі,
що шукали тебе у пітьмі.
Я забуду ті прокляті ночі.
І жахи, що з'являлись у сні.
Дай же я відпочину з тобою.
Все що прошу - кохання твого.
Я до тебе лиш йшла за любов' ю,
Дослухаючись серця свого.
Я закрию стомлені очі,
Щоб тонути в обіймах твоїх.
Ти тепер зі мною щоночі.
Завжди поряд, і в думках моїх.