Я залежна від тебе, залежна...

Я залежна від тебе, залежна.
І цього мені вже не змінить.
Сила сірих очей так безмежна.
Голос твій огортає, п'янить.
 
Я залежна від тебе, слабка.
Мені довго не можна далеко.
Ти ж бо крила мої, я легка...
А без тебе так холодно й в спеку.
 
Я залежна від тебе, прошу,...
Поряд будь, і надовго не йди.
Бо той сум, наче камінь ношу.
Він в душі залишає сліди.
 
Я так сильно залежу від тебе,
Бо кохаю безмежно, як є.
Пригорни моє серце до себе.
Віддала, і воно вже твоє.