Я з вирваним серцем без тебе....

Я з вирваним серцем без тебе.
Оболонка пуста, без душі.
Не знаходжу я місця для себе.
Зі світлом стаємо чужі.
Мені краще у темряві, в тиші.
Можливо не так в ній болить.
Ти Скажи, навіщо залишив?
І скажи, що з цим болем робить?
Там де серце було, так нестерпно,
Неймовірно палає тобою.
Ну чому цей біль не затерпне?
Мені тяжко, так тяжко з собою.
Я не знаю, що з нами, що стало.
Що чекати мені? Не мовчи.
Моє серце до ніг твоїх впало.
Підніми, або вже розтопчи.