Позаплітаю в ночі і дні...
Позаплітаю в ночі і дні.
Стрічки із суму та щястя.
Виш'ю коханням на полотні.
Щезніть з життя всі напасті.
Зірки я з неба для тебе зніму,
І покладу у долоні.
Променем сонця зійду, обніму.
Серцем залишусь в полоні.
Вітром тебе дожену, зашепчу.
Най би розвіяло сум.
Я ж бо коханням тебе оточу,
Щоб не було гірких дум.
Стежкою ляжу під ноги тобі.
Най би легкий був твій шлях.
Все б я віддала, нічого собі...
Аби душа наче птах...