Візьмеш?

Візьмеш?
Я віддам...
Без меж?
Я життям...
За кохання...
За шанс...
Щоб остання...
Щоб нас...
Тільки так...
Тільки вдвох...
Серця такт...
Тиша,...вдох...
Віддаю...
Ти візьми...
Я благаю...
З пітьми...
Світло там,
Де ти є...
Що то нам...
Час дає...
Тільки так...
Тільки вдвох...
Серця такт...
Тиша,...вдох.