Погода на завтра: дощі і нудьга...

Погода на завтра: дощі і нудьга...
Погода на завтра: дощі і нудьга,
Світанок, загорнутий в холод,
Думки, що зірвались чомусь з ланцюга,
До слова хорошого голод,
Такого, що світ цікавішим стає,
Та світиться небо прозоре,
І слово це буде. Можливо, твоє,
А може відлуння. Як вчора.