Всі передбачення – туман...

Всі передбачення – туман...
Всі передбачення – туман,
Всі передбачення – омана,
Вербальна версія дурману
І пластир до душевних ран.
Солодкий супокою вир,
Бажання розчинитись в чуді,
То ж я скажу: «Все добре буде»,
А ти повір мені, повір.