Ми на мові вітрів

Ми на мові вітрів
Ще спілкуємось й досі.
І весільну кадриль
Витанцьовує осінь.
 
А безплідність душі,
Як ранкова Аврора,
Сяє так, що дощі
Поховались по норах.
 
І пливуть кораблі,
Наче космосу тіні.
Люди, дайте Землі
Розговітись опівдні.