Білі заметілі

Білі заметілі,
Яблуневі віхоли.
«Де ви юність діли?»-
Думаю я інколи.
 
Залишили зряче
Десь в якійсь заглибині,
Й серденько не плаче -
Ви такі нестримані.
 
Білі заметілі,
Яблуневі віхоли.
Знову прилетіли,
Та стрічать вас ніколи.