Цей дивний світ...

Цей дивний світ...
Цей дивний світ – найбільший храм,
Дитя чудес, нащадок поту,
Я бачу зорі навіть там,
Де розливається болото.
Його космічна глибина
До нескінченності пасує,
Словам дарує імена,
І мене ложкою смакує.