Лунав осінній лейтмотив...

Лунав осінній лейтмотив...
Лунав осінній лейтмотив,
Із легким дзенькотом, без гніву,
Дзюрчав струмочком позитив
У чорнім морі негативу,
У нескінченності годин
Не було жадібності, тліну,
Ані думок, ані новин,
Ані тривоги, ані спліну.