І небо дихає вітрами...

І небо дихає вітрами...
Можливо, в іншому житті
Реальність тішить чудесами,
Та в цьому всі слова – прості,
І небо дихає вітрами,
І сяє сонячний маршрут,
Осінні ранки невагомі
Дарують день і саме тут
Є Ви, є я, і ми знайомі.