Ти приходила

Ти приходила маревом солодким
І воскресала медом на вустах,
Моя душа волала, аж допоки,
З тобою не злетіла, наче птах.
 
Ти була задоволенням небесним,
Я пив нектар із ніжних твоїх губ
Я жив в екстазі, навіть не тілеснім,
Зробивши миті нескінченний зруб
 
Твої обійми в шкіру вкарбувались
І доторками ніжиться вона,
Бажання і емоції змішались,
Кричить безмовним криком тишина…