World of dreams (Мир снов)

World of dreams (Мир снов)
Good night dear mother.
Good night dear friends.
This is reality, not another,
It’s just a world of dreams
 
1.04.2017
 
(Доброй ночи, дорогая мама.
Доброй ночи, дорогие друзья.
Это реальность, не что-то другое
Это просто мир снов.)