Я з острахом чекаю на дощі

Я з острахом чекаю на дощі

Аудиозапись

Я з острахом чекаю на дощі
Минуло літо, в вікна стука осінь
Скажи мені, повернешся чи ні?
Та ти мовчиш, мене не чуєш зовсім
 
В очах твоїх і смуток і печаль
І відповідь, мені твоя давно відома
Любов моя, скінчиться тут, нажаль
Вона для тебе, мов тягар, мов втома
 
А в погляді твоїм, нестерпний біль
І він такий, тяжкий і нездоланний
І знаю я, що я не перший твій
І знаю я, що буду не останній
 
І крапа дощ, і небо вкрили хмари
І виє вітер, і болить душа
Ми один одного, напевно не кохали
І нас ніколи вже ніхто непокоха
 
P.S. Не забудьте послушать в аудио версии
test