Я тобi казала

Я тобi казала на добранiч,
Мавши на увазi зачекай.
Хай скiнчиться лютий, i вiдчай
Схлине по веснi, побачиш навiч.
Я тобi вiдправила вiршi,
Та вони застрягли по дорозi.
В снiговим захопленi обозi,
Задрiмали мабуть у тишi.
Ще не час розчахнути вiкно.
Нiч без пахощiв весняних сумна,
I бесiда так глибокодумна,
Начебто тобі не все одно.