Дніпро - то є...

Дніпро - то кров.
Дніпро - то кров українців.
Дніпро - то кров тих, що захищали до Україні любов.
Дніпро - то кров українців що билися за свободу.
 
Я вам кажу ми ще пережевем усіх ірландців,
Американців, Повстанців та республіканців.
Доб'ємось того, щоб політики жили для народу!
І що б мир був у будь-яку погоду!