Підстригає кущі садівник...

Підстригає кущі садівник...
Підстригає кущі садівник,
Ліпить форми і тішиться так,
Добігає до фінішу рік
І не просить для себе відзнак.
Не приносить розради чуже,
Та своє не калічить душі,
Бо характери Небо стриже
Саме так, як стрижуться кущі.