Казка "Даринослава і шлях до вічного кохання"

Казка "Даринослава і шлях до вічного кохання"
У далекому королівстві
Живе славна царівна
Вона мила і вродлива
І чудово співає
Як почуєш її голос
Серце оживає.
 
Брехнею світ проходила
і сварки зчиняла
сухою з води виходила
наче нічого й не бувало.
 
А ще у царстві є молодий пан
Його звати Дон Жуан
Сам він вродою багатий
І фермером хоче стати
По царівні сохне,умирає
Як підхід знайти не знає...
 
та що там той підхід шукати
коли вона приїхала на бал
запросив потанцювати
чим її й зачарував
 
Він вірші їй писав
із виразністю читав
часом було набридав
але він її кохав.
 
А ще у Дон Жуана
була закохана Діана
Вона царівну зневажає
як тідьки може ображає
плітки недобрі розпускає
і їх коханню заважає
 
 
Розійшлися вони незабаром
царівна не могла без Жуана
дуже сильно страждала
багато плакала,ридала
та недовго пісня грала
день поплакала і перестала.
 
Зустріла вона в лісі
Не далеко від дома
Горбатого хлопця
Схожого на гнома
 
Він же сразу закохався
Їй сподобатись старався
Але царівна Жуана кохає
Хоча вона точно не знає
Але в серця питає
І відповідь вже має
 
Не може сказати ні слова
Не вірить,що кохає гнома
Але принцеса Надінка
Робить в замку вечєрінку
щоб Веталя гнома позвать
І в Даринославу закохать
 
Все вийшло як і планували
місяць один одного кохали
він їй листа написати не встиг
як вже від нього слід простиг
 
царівна гнома не може забути
весь час намагається його повернути
Але він води у рот набрав
і на півроку десь пропав
царівна гнома все чекала
багато плакала,ридала
та недовго пісня грала
день поплакала і перестала.
 
Коли надінка полетіла
знання добувати
Дарина бродягу Жору зустріла
й почала з ним зустрічатись
 
Кохання в них було взаємне
незламне,цінне і таємне.
Довго дуже зустрічались
і нікому не казали
може б навіть і побрались
як би не розстались.
 
Бо не вся любов є вічна
вона закінчиться колись
трагічно може, чи комічно
бо все таки,любов –лиш мить
 
 
Царівна за Жорою сумувала
багато плакала,ридала
та недовго пісня грала
день поплакала і перестала.
 
Надінка із навчання вертає
а царівна з Риженьким гуляє
та про Веталя не забуває
до сих пір його кохає
 
Гном Надінці часто дзвонить
і з блондином її зводить
та не треба такий він
"самовпевнений пінгвін".
 
Щодо Рижого то так
не кохання,аби як
подвиги там всякі робить
а руки він то не просить
і надій їй не дає
та з другими заграє.
 
Даринославу думка мучить
Вона наслаштована рішуче
рижик в голові весь день
і чому він день-у-день
кота тягне за хвоста
То усе не із проста
Щось задумав він напевно
Або це усе даремно
 
 
Тільки літо почалось
і гульня в розгарі
тут усі уже дізнались
що царівна - з рижиком зосталась..