Самотня квітка

Самотня квітка
Росла в садочку квітка
Росла собі,росла
Місцевим на замітку
Біленькою була
А час летить швиденько
І дощик тихо ллє
І квіточка біленька
Гарнішою стає
Повітрям чистим дихає
Красуня білявка
І серце хлопцям крає
Мов лісова мавка
По садочку мов дитина
Біг до дівчини хлопчина
Зірвав квіточку в саду
Оту біленьку й молоду
Коханій він її віддав
Якби він знав,якби він знав
Красуню ту в руках тримав
І їй життя усе зламав
Кохана на вікно її поклала
Вранці квітка вже зів"яла
Красуня на вікні лежить
І їй залишилась лиш мить
В садочку сонце гріє
І друзі йдуть гулять
А квітка собі мріє
В садочку побувать