Дива світу

Дива світу
Прислухайся хоч на мить:
гай зелений шумить,
водичка в струмочку біжить,
чайка в далині кричить
Подивися хоч на мить:
ось неба ясного блакить
сонце землю золотить
грім у небі гуркотить