Коли в мені моє переболить...

Коли в мені моє переболить...
Коли в мені моє переболить,
Кубельце тиша заплете з мовчань,
Стара на порох розітреться хіть,
Від гіркоти оклигає гортань,
Коли струна утомиться моя,
Коли у слові посиніє лід,
Мені не вірте. То буду не я,
А просто тіло, кинуте у світ.