Можна грати не знаючи нот...

Можна грати не знаючи нот...
Можна грати
Не знаючи нот,
Знати вірші
Не знаючи літер,
Та у душах не мати
Чеснот –
Це пройти по життю
Наче вітер,
Що за вікнами вчора
Гудів,
Без тепла,
Без добра,
Без слідів.