Для мами

Я прагну спокою на день,хоч на годину
Щоб відпочити від цієї метушні
Я руки мами лиш у сні цілую
І не згадаю  ті важливі дні.

Не пам'ятаю я тебе матусю
Я ще тоді маленькою була
Але завжди тобі у небо посміхнуся
Я знаю, ти для мене лиш жила.

Так іноді невистачає ласки
Твоїх обіймів, сміху, відчуттів,
Я дякую тобі що ти матусю
Любила мене більше від усіх.

Я буду цінувати те життя
Що ти дала мені тоді
Я буду жити,вірити,кохати
І зустрічати твої очі уві сні.