День зізнання

Для мене важливо кохати тебе
Тебе,лиш тебе і більше нікого
Я знаю не знаєш  ти покищо все
Але, ти дізнаєшся,трішечки згодом.

Я так боюся слів відмови
Почутих з уст твоїх палких
Я хочу чути тільки згоду
І поцілунок вслід за цим.

Колись настане день зізнання
Можливо, він скоро прийде
Та це залежить лиш від того
Чи ти кохатимеш мене.